Myötävirtaan ry

Talkoita, onkikisoja ja kyläavustajan loppukiri

Syksy kolkuttelee jo ovilla ja kesän lomat alkavat olla takana päin. Yhdistys on pitänyt kesän aikana muutamia talkoita, joilla on kunnostettu laavujen huussien kattoja ja parannettu turvallisuutta laavujen ympäristössä. Kiitos kaikille talkoolaisille hienosta työstä!

Syksyn tapahtumista ensimmäisenä on perinteinen, kaikille avoin onkikisa Alajoella, joka pidetään sunnuntaina 9.8. kello 10-14. Kokoontuminen Tuhkakankaan laavulla, jossa myös mahdollisuus ostaa pieniä virvokkeita ja purtavaa puffetista. Lisätietoja tapahtumasivuilta.

Elo- ja syyskuun ajan voimme myös tarjota jäsenillemme kyläavustajapalvelua, eli Vili Tillin erinomaista työpanosta esimerkiksi syksyn pihatöissä. Kyläavustajatoiminta on onnistunut mukavasti ja löytänyt tiensä kyläläisten ja jäsenten koteihin. Vielä on siis muutama kuukausi aikaa hyödyntää tämä loistava palvelu, josta lisää tietoa kyläavustajasivuilla.

Syyskuun 19. päivä pidetään Myötävirtaan vaellus, tällä kertaa Simolan maisemissa. Tarkempia tietoja on tulossa elokuun aikana.

Oikein värikästä ja iloista syksyn alkua kaikille!