Myötävirtaan ry

YHDISTYS

SIJAINTIKARTTA Myötävirtaan yhdistys on perustettu syyskuussa 2000 alun perin Lappeenrannan eteläisten kylien asukkaiden hyväksi. Nykyisin yhdistys toimii Simolan, lähikylien sekä Vainikkalan kylätoimikuntien alueilla. Jäseniä yhdistyksellä on yli 120. Yhdistykseen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Jäsenmaksu vuodelle 2017 on 12 euroa.  Jäseneksi liittyminen onnistuu täyttämällä oheinen jäsenlomake ja maksamalla jäsenmaksu yhdistyksen tilille, tilinumero FI97 5620 7420 0062 84. Kirjoita maksun viestikenttään nimesi ja postiosoitteesi. Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat vahvistuksen sähköpostiisi, että lomake on lähetetty yhdistykselle. Joskus sähköpostit saattavat päätyä roskapostiin yhdistyksestä ja vastaanottajasta riippumattomista syistä, joten muistathan tarkistaa roskapostisi mikäli vahvistusviestiä ei kuulu. Yhdistyksen jäsenillä on ilmainen käyttöoikeus yhdistyksen omistamiin kanootteihin retkeilyreitin varrella. Vainikkalassa on kaksi kanoottia Korpelantien sillan tuntumassa ja yksi kanootti Tuhkakankaan laavulla. Simolan kaksi kanoottia ovat Alakosken laavulla ja Rikkilän yksi kanootti Tilateurastamo Ikosen luona. Kanootit ovat helposti melottavia intiaanikanootteja, joihin mahtuu kaksi tai kolme henkilöä. Kaikissa kanooteissa on varusteina 2 melaa, keulassa tartuntakahvat ja/tai kansinarut sekä tyhjennysväline. Omien pelastusliivien käyttö on suositeltavaa. Yhdistyksen jäsenet eivät ole vakuutettuja käyttäessään yhdistyksen kanootteja tai rakenteita, jokaisen tulisi huolehtia omasta tapaturmavakuutuksestaan itse.

Nimi (pakollinen)

Postiosoite (pakollinen)

Sähköposti

Olen lukenut yhdistyksen säännöt ja hyväksyn ne:

Please leave this field empty.

Ota meihin yhteyttä!

Sähköposti: myotavirtaan@gmail.com
Tykkää Facebookissa ja seuraa ajankohtaista tiedotusta Facebook sivuillamme.

Myötävirtaan ry. hallitus 2017

• Sauli Vainikka varalla Lasse Jutila
  • Raine Kälviäinen varalla Antero Pohjonen
  • Teuvo Kiesi varalla Auli Kotonen